Skip to content

Musikalsång

musikalsång

Älskar Du High School Musical, We Will Rock You och Mama Mia eller kanske klassiker såsom Les Misérables, Cats och Fame? Då är Musikalsång något för dig!

Nybörjare
Vi kommer att jobba med både nyare och mer klassiskt musikalmaterial, lära oss grunderna i musikalsångens teknik och hur man arbetar med genrens teatraliska uttryck. Musikal består både av gemensam- och solosång så eleverna kommer att få arbeta både med unison- och stämsång men också solosång. Kursen innehåller också vissa inslag av koreografi.

Att arbeta med musikal innebär så mycket mer än att bara sjunga, man är sångare, skådespelare och dansare i ett! Om Du älskar att stå på scen och arbeta med sång och gå in i en karaktär, då är den här kursen ett självklart val för dig! Alla elever ges möjlighet att framträda inför publik.

Fortsättning
Fortsättningskursen i Musikalsång innehåller samma beståndsdelar som nybörjarkursen men vi arbetar med ett mer avancerat material i ett högre tempo. 

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.