Skip to content

DJ

DJ

Vill du lära dig att DJ:a? Kanske testa olika DJ-tekniker i olika stilar? Då ska Du gå vår DJ-kurs där vi jobbar med allt från dator till CD och vinyl!

Nybörjare
Kursen innehåller många av DJ-konstens olika moment. Vi tittar på hur DJ:s har jobbat genom tiderna och lär oss att använda olika format: cd/vinyl/USB/dator. Till hjälp har vi olika typer av DJ-utrustning och jobbar med olika mixtekniker, effekter och mixtrix. Vi kommer också titta på hur man som DJ jobbar beroende på var man spelar, skillnaden mellan att spela på en klubb, ett event eller i radio. Kursen innehåller också viss musikteori- och historia och vi kommer titta närmre på olika musikstilar och låtuppbyggnader.

Vi kommer också planera och förbereda Ditt egna DJ-set och ge Dig möjlighet att framföra Ditt helt egna set!

Fortsättning
Fortsättningskursen i DJ innehåller samma beståndsdelar som nybörjarkursen men vi arbetar med ett mer avancerat material i ett högre tempo.

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.