Skip to content

Jonas Skeppar

Piano/Sång/Gitarr

Jonas Skeppar

E-post: jonas.skeppar@musikstil.se

Jonas Skeppar är en finlandssvensk gitarrist, låtskrivare, musiker och pedagog. Han började spela gitarr som nioåring och kände redan då att det här var något han älskade och ville fortsätta hålla på med i framtiden. Tio år senare började Jonas studera pop- och rockmusik på Lappfjärds folkhögskola i Finland och tog därefter färjan över till Sverige för att studera på Musikhögskolan i Piteå. Efter 4 år av studier på Musikhögskola och en kandidatexamen i musik bor Jonas nu i Stockholm och jobbar som frilansande musiker och musikpedagog.

Jonas har sedan han flyttade till Stockholm jobbat på bl.a Nacka Musikskola som Gitarr, bas och ensemblepedagog samt jobbar även deltid som Musiklärare på grundskolan i Norrtälje.

Under sin musikaliska resa har Jonas spelat och skrivit musik i en rad olika band och konstellationer inom genrer såsom rock, pop, blues, jazz och funk. Han har även haft en rad inflytelserika lärare under sina år som gett honom massvis med inspiration, kunskap och glädje för musiken. Någonting som Jonas gärna delar med sig av när han själv undervisar i musik.

Jonas brinner för att eleverna ska känna sig inspirerade, få vara med och bestämma material och våga utforska musiken och sitt instrument så att undervisningen blir så rolig och spännande som just musik kan vara.