Skip to content
Konsertanmälan
VT 2024

Nu är anmälan till vårens konserter tyvärr stängd!
För att anmäla er till vår kölista, maila office@musikstil.se

MUSIKSTIL Academy Livestreamade julkonserter 2020

I december 2020 fortsatte vi på det vinnande konceptet med livestreamade konserter och sände våra fantastiska elevers framträdanden direkt från Dieselverkstadens lilla scen i Nacka och från Tibble Teater i Täby.

julkonsert Livestream NACKA hT2020

julkonsert Livestream tÄBY hT2020

MUSIKSTIL Academy Livestream VT 2020

Våren 2020 var det premiär för MUSIKSTILs allra första livestream! Vi streamade våra elever live från Nacka och Täby under en hel dag direkt ut på YouTube, Facebook och Instagram. 

MUSIKSTIL Academy Livestream NACKA VT2020

MUSIKSTIL Academy Livestream tÄBY VT2020

MUSIKSTIL @ Bryggarsalen 2017

Helgen 27e – 28e juni 2017 anordnade Musikstil en konserthelg för alla elever och föräldrar. En inspirerande repdag följdes av två fantastiska konserter fyllda med musik och grymma framträdanden. Lyssna här!

Vad har föräldrar och elever att säga om oss?

Titta på två intervjuer med våra elever och föräldrar för att få reda på vad dom tycker om Musikstil och att spela tillsammans med våra lärare och andra elever!

Hör vad Chris Mockrish, rektor på Futuraskolan International, har att säga om Musikstil, vikten av musik och fördelarna för unga att utöva musik oavsett framtida yrkesval!

Vad har våra elever och föräldrar att säga om Musikstil? Titta här!

Musiqfestivalen @ Täby Torg 2016

Den 4:e juni 2016 hade MUSIKSTIL det stora nöjet att för första gången presentera MUSIQFESTIVALEN – Coola Artister gör Coola Val. Festivalen ägde rum i Täby Centrum/Täby Torg och gästades av fantastiska artister, personligheter och MUSIKSTILs egna elever. Festivalen arrangerades med målet att sprida sunda budskap och för att belysa en sund syn på alkohol.