Skip to content

Sång

Välj mellan inriktningarna pop, rock, soul & r’n’b och mix!

Josefine Wassler

Rösten är ett instrument vi alltid bär med oss, varje röst är personlig och unik med sina egna kvalitéer och förutsättningar! Du väljer vilken musikstil Du vill fokusera på men kursen innehåller också musik från närliggande stilar för att bredda ditt musicerande!

Nybörjare
Undervisningens upplägg utformas efter Elevens nivå, egna önskemål samt förutsättningar, både i det tekniska- och repertoarbaserade arbetet.
Lektionerna består av en kort uppvärmning med vissa sångtekniska inslag, men den största tyngden ligger på arbetet med olika låtar i t.ex pop/rock/soul-genren. Vi kommer också att arbeta med uttryck och hur man som sångare/sångerska levererar text och känsla. Vidare kommer vi också att arbeta med grundläggande mikrofonteknik.
Alla elever ges möjlighet att framträda inför publik.

Sång är ett fantastiskt sätt att uttrycka sig på och vi på MUSIKSTIL vill hjälpa Dig att utveckla Dina personliga vokala kvalitéer och förmågor!

Fortsättning
Sjunger Du mycket, har Du kanske tagit sånglektioner tidigare och har sångvanan inne? Då passar fortsättningskursen perfekt för dig!

Sånglektionerna kommer bestå av en kort uppvärmning och tekniskt arbete med störst fokus på arbete med repertoar. Vi fördjupar oss i uttryck, att leverera text och sångteknik.
Skillnaden från nybörjarkursen är att vi arbetar i ett högre tempo med ett mer avancerat material, men vi arbetar givetvis med fokus på modern musik. Vi kikar på inspelningstekniker samt olika sångtekniker i livesammanhang. Framträdanden inför publik samt inspelningar är såklart inslag i denna kurs.

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.