Skip to content

Låtskrivare (Singer/Songwriter)

Guitar and Headphone notebook for songwriting

Har Du alltid drömt om att skriva din egen musik eller har Du kanske redan skrivit några låtar? Lär dig att utveckla Dina låtskrivarkunskaper med hjälp av Musikstils egna låtskrivare! Spelar Du ett instrument, kanske gitarr eller piano, passar den här kursen perfekt för dig.

Fortsättning
Vi kommer jobba med en del musikteori för att kunna skriva musik och melodi, arbeta med hur man skriver låttexter och lära oss genretypiska stildrag och strukturer, i både text och musik! Som i alla MUSIKSTILs kurser ligger fokus på att spela och sjunga så mycket som möjligt, på samma sätt kommer de här kurstillfällena att utformas. Trots de teoretiska inslagen arbetar våra moderna lärare alltid utifrån spelet och musicerandet.

Vi rekommenderar en viss förkunskap i instrumentspel för att i största möjliga mån kunna fokusera på låtskriveri. Alla elever ges möjlighet att framträda inför publik.

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.