Avanmälan

En anmälan till MUSIKSTIL är en bokning som gäller tills vidare fr.o.m det att man tackat JA första gången till föreslagen tid. För att avsluta er kurs följer ni länken nedan. Senast 26:e november respektive 4:e juni måste kommunen få in avbokning för kurs för att inte deltagaren ska bli fakturerad för nästkommande termin.

För att avboka en vårtermin måste er avanmälan ha inkommit senast 26:e november. Därefter räknas avbokningen till kommande hösttermin.
För att avboka höstterminen måste er avanmälan ha inkommit senast 4:e juni. Därefter räknas avbokningen till kommande vårtermin.

Då beslutet om angivna datum kommer från Täby kommun kan Musikstil inte påverka slutdatumen för avanmälan med för undantag om Musikstil ändrar speltiden från föregående termin med som resultat att tiden inte längre fungerar för deltagaren.

Ni avanmäler genom länken nedan:

VANLIGA FRÅGOR

Vi har avanmält efter brytdatum, 26:e november eller 4:e juni, vad händer nu?

Om en avanmälan kommer in efter respektive brytdatum utgår en faktura på full terminsavgift från Täby kommun som ni blir skyldiga att betala. Detta är en kommunbestämmelse som Musikstil inte kan påverka. Önskar ni bestrida denna faktura måste ni kontakta kommunen via kc@taby.se eller 08-555 590 00 då allt som rör fakturering och avanmälan sköts av Täby kommun.

Om vi ändå måste betala, kan vi gå en kurs trots avanmälan?

Ja, men om ni önskar gå en kurs hos oss kommande termin trots avanmälan måste detta meddelas till Musikstil innan kursstart. Så fort vi ser er avanmälan i systemet tas ni bort ur schemaläggningen per automatik, därför är det mycket viktigt att ni kontaktar oss i samband med att ni avanmäler. Ni tas därefter bort ur schemat efter terminens slut och blir inte betalningsskyldiga för kommande termin.

Vi vill avsluta vår extrakurs, hur fungerar det då?

En extrakurs avslutas på samma premisser som en subventionerad kurs, det vill säga den 26:e november respektive den 4:e juni. Avanmäler ni efter dessa datum men innan kursstart debiteras ni 15% av den totala kurskostnaden. Avslutar ni er kurs efter kursstart debiteras ni full kurskostnad. 

Avanmälan meddelas via mail till admin@musikstil.se

Mitt barn är yngre än åk 1 – hur fungerar avanmälan då?

En kurs för elever yngre än åk 1 avslutas på samma premisser som en subventionerad kurs, det vill säga den 26:e november respektive den 4:e juni. Avanmäler ni efter dessa datum men innan kursstart debiteras ni 15% av den totala kurskostnaden. Avslutar ni er kurs efter kursstart debiteras ni full kurskostnad. 

Avanmälan meddelas via mail till kc@taby.se.