Siri Wallentén

Sång // Piano

Siri W

E-post: siri@musikstil.se

Siri Wallentén kommer från Lund och musiken har varit ett stort intresse sen barnsben. De senaste åren studerade hon på Billströmska Folkhögskola och till studiomusiker på Musikhögskolan i Piteå. Under sina studier har hon fått möjlighet att jobba mer etablerade producenter, grymma musiker och utveckla både sitt låtskrivande och musikspelande. Siri har utöver sina studier varit ordförande och aktiv medlem i musikorganisationen Popkollo Norrbotten under tre års tid. 

“Jag har genom Popkollo fått möjlighet att följa elever förverkliga drömmar och se lyckan när de skrivit sin första låt. Jag vill vara en del av den resan och hjälpa till på alla sätt jag kan för att skapa trygga förutsättningar för kreativiteten att flöda fritt. Jag vill kunna vara ett bollplank, ge konkreta verktyg eller peppa på det sättet du behöver mest. “
 
Siris soloprojekt SiRii går att lyssna på på Spotify. Utöver det är hon med i trion IMAGO och uppstartare av verksamheten One Perfect Song som skriver personliga låtar till folks berättelser (www.oneperfectsong.se).