Skip to content

Ensemble/Band

Rock band performs on stage.

Spelar Du ett instrument och har alltid velat spela med andra? Då är dags att testa vår ensemble/band-kurs! Du väljer vilken musikstil Du vill fokusera på men kursen innehåller också musik från närliggande stilar för att bredda ditt musicerande!

Fortsättning
Undervisningen utgår från den ordinarie bandsättningen – piano, trummor, bas, el- och akustisk gitarr, och sång – men spelar du ett annat instrument så skriv det i anmälan, alla instrument är välkomna! Vi arbetar inom genrerna pop/rock/soul med utrymme för förslag från eleverna. Fokus kommer att ligga på samspel och vi tittar närmre på genretypiska stildrag, timing och kompmönster.

Den här kursen är perfekt för dig med ett huvudinstrument men det kan också finnas möjlighet att testa andra instrument! Det är en stor fördel om ni redan i förväg har en konstellation. I annat fall hjälper vi såklart till att försöka skapa. Alla elever ges möjlighet att framträda inför publik.

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.