Terminstart hösten 2023

Hösten på MUSIKSTIL, terminsstart v. 36

I skrivande stund känns det lite märkligt att skriva om hösten och höstterminen när vi är i mitt i sommaren. Men höstterminen ligger runt hörnet och vi är fulla av förväntan och glädje inför den. Det sägs att hösten är det nya nyåret. Nystart och ny energi. Det är med den inställningen vi väljer att ta emot höstterminen 2023! 

Vi ser fram emot att möta er gamla elever igen. Och till er som är nya på MUSIKSTIL vill vi ge ett extra stort varmt välkomnande! 

Till dig som funderar på att starta hösten med att ta vara på ditt musikintresse eller din musiknyfikenhet vill vi berätta att vår anmälan till våra kurser är öppen och att allt du behöver veta finns att läsa mer om på platslänkarna högst upp på sidan. 

 

Schemaläggning och speltider

Vi jobbar just nu med att lägga schema, svara på era frågor och förbereda terminsstarten. Alla elevers speltider kommer att skickas ut via mail för konfirmation så snart som möjligt, så håll utkik i er inkorg (och eventuellt skräpkorg)!. Som vanligt försöker vi bibehålla föregående termins speltider så långt möjligt. Det kan eventuellt ske mindre förändringar men detta meddelas givetvis.

Frågor om schema i Nacka? Kontakta Daniel via daniel@musikstil.se
Frågor om schema i Täby? Kontakta Emanuel via office@musikstil.se


Var sker undervisningen?

Vi undervisar i olika lokaler ute på era skolor! För att ta reda på var just er lektion hålls så besök er spelplatskalender på www.musikstil.se.  Under plustecknet hittar ni lokal och vägbeskrivning.

 

Snart är dags! 

Njut av tiden,
MUSIKSTIL-Teamet