Skip to content

Nelli Sigrén

Sång/Piano/Songwriting

Nellie Sigrén

E-post: nelli.sigren@musikstil.se

Nelli började som liten med en flöjt hemma på lilla Gotland och frilansar nu främst som solist och körsångerska i olika sammanhang i Stockholm. Hon skriver även egen musik med inspirationer från modern pop, soul, gospel och folk. I sitt låtskrivande använder hon sig oftast av pianot som komplement till sången.

Tack vare åren 2018-2020 på Kaggeholms folkhögskolas låtskrivarprofil har hon fördjupat sig i sin sång, eget skapande och projektledning, vilket lett henne in på vad hon gör idag. Hennes genre-bredd och mindset att man alltid kan utvecklas och inspireras av och tillsammans med andra är en drivkraft som gett henne en stor erfarenhet med många gig i olika konstellationer. Alltifrån egna projekt, till anlitade uppdrag inom event/fest/bröllop/dop, till shower och konserter med större helhetsperspektiv har hon med sig och fortsätter med framöver.

Nelli vill vara en trygg punkt som är lyhörd och inspirerande när hon möter elever och deras önskemål. Målet är att musik alltid ska vara roligt!