om oss

Mårten fredholm VD, Musikstil sweden

marten

Johanna Klingfors musikskolechef Täby, Musikstil sweden

johanna

Från och med Januari 2018 har Musikstil tagit över vad som då hette Saltsjöbadens Musikskola. Vi arbetar för att ta verksamheten vidare och utveckla den enligt Musikstils vision och framgångsrikt beprövade pedagogiska metod.

Musikstil startade år 2004 som en privat musikskola i Täby kyrkby. Under ledning av Mårten Fredholm har skolan vuxit och har för varje år inlett nya samarbeten med Täby skolor. År 2009 fick Musikstil AB som en av fyra aktörer en upphandling med Täby kommun som innebär att musikskolan är godkänd kvalitetsmässigt och att den lever upp till de krav som kommunen har på en kulturskola.

Grundare av Musikstil är Mårten Fredholm, -En ung entreprenör i musikbranchen.
Under utbildningar såsom Svenska Musikkonservatoriet AMP, Birkagården Fhsk RML och Piteå Musikhögskola har Mårten kommit i kontakt med många duktiga musiker och pedagoger samt skolledning, för idag kunna ta fram några av de bästa pedagogerna på marknaden.

Johanna kom in som Musikskolechef efter 1 års undervisning på Musikstil. Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, legitimerad lärare och själv frilansande musiker var hon det perfekta tillskottet i verksamheten.

“Våra kursledare är noga utvalda för att passa så väl in som möjligt på den typ av ledarskap vi tror passar bäst för våra kursdeltagare”.
Handplockade av Johanna och Mårten, i samarbete med högskolor och folkhögskolor runt om i landet, vågar vi påstå att vi har de i särklass vassaste och mest inspirerande musikpedagoger man kan få tag i.

Några gemensamma nämnare hos våra kursledare är att de alla har gedigen erfarenhet av undervisning samt är verksamma musiker.
Tack vare en hängiven och energirik undervisning med återkommande feedback och kontakt med föräldrar har vår verksamhet fått lysande resultat b.l.a i utvärderingar som Täby kommun gjort.

Idag tar vi emot elever över hela Nacka kommun och fortsätter att expandera till fler skolor.
Målsättningen är att:
-Skapa och utveckla ett musikintresse utifrån var enskild individs intresse och perspektiv.

Välkommen!

Mårten och Johanna