Gitarrensemble

Band Performing Guitar

Vill Du lära dig att spela gitarr och samtidigt spela med andra? Är Du kanske redan van gitarrist men less på att sitta själv? Då ska Du ta en titt på vår kurs Gitarrensemble!

Fortsättning
I den här kursen spelar vi tillsammans och arbetar både med olika slagtekniker, plock, melodi och basgång. Vi använer oss av olika typer av spelsätt när vi spelar tillsammans: unisont, stämuppdelning och komp med solist. Under kursens gång tittar vi på modern musik från olika genrer och fördjupar oss i olika stilistiska drag skillnader. Vi arbetar både med ackordspel och melodi och tittar närmare på teori, givetvis med gitarren som utgångspunkt!

Att spela med andra är ett fantastiskt roligt och inspirerande sätt att arbeta med musik och gitarrens alla tillgångar är perfekt för att jobba med i ensembleform! Alla elever ges också möjlighet att spela framför publik.

Avancerad
Befinner du dig på en avancerad nivå och har många års erfarenhet av ditt instrument? Anmäl dig till fortsättningskursen och kontakta oss så individanpassar Musikstil din kurs i samråd med dig och din lärare för att tillgodose Dina behov och förutsättningar.