KURSLEDARE

Musikstil är mycket stolta över att presentera sina fantastiska kursledare som alla är frilansande musiker och artister! Våra kursledares aktiva musicerande och spetskompetens skapar en direkt koppling till musiklivet och musikbranschen. Vår lärarkår består av musiker, låtskrivare och producenter med stor erfarenhet av både musikbransch och undervisning. Ni ser dom spela med några av Sveriges största akter, fronta sina egna projekt och mycket mer.  Läs mer om våra kursledare här!

Nyfiken på vad våra kursledare sysslar med när dom inte undervisar hos Musikstil? Följ länken nedan för att veta mer!

Alfredo Salvador Piano

SONY DSC

E-post: alfredo@musikstil.se

 • Alfredo is a classical pianist born in Cuba, he has played the piano since the age of 4. He studied for his bachelor degree in the Liceu Conservatoire in Barcelona, his masters degree with Staffan Scheja at the Royal Collage of Music in Stockholm (KMH) and is currently studying the diploma degree with Scheja at KMH. Alfredo has played as a soloist with big orchestras both in Sweden and in Europe, participated in highly renowned pianocompetitions where he have both won and played as one of the finalists. Recently Alfredo was representing Sweden as a part of duo in the Nordiska Solistpriset 2015 in Bergen, Norway. Alfredo has been teaching the piano since many years, both in Barcelona, Catalonia, and here in Sweden, with students of all ages. Alfredo works with all different types of reperoire both with his students and as a musician.

Carl Larsson Trummor

Carl

E-post: carl.larsson@musikstil.se

 • Carl Larsson kommer från Gotland och har länge spelat trummor i många olika band. Under de senaste åren har Carl även undervisat i trummor på Kulturskolan i Visby, Elfrida Andrée-gymnasiet och en musikskola som heter IRM (Ida Rickardssons Musikskola).

  När Carl inte undervisar arbetar han som frilansmusiker och har bl.a spelat förband till band som Status Quo, Graveyard, Pugh Rogefeldt, Andreas Johnsson och kompat artister som Anna Bergendahl, Mojje, Mariette m.fl.

  Carl beskriver sitt mål med undervisningen med att du som elev ska tycka att det är lika roligt med trummor som han själv tycker, och att ni kommer utgå från vad du vill göra/lära diOavsett om du vill spela jazz, funk eller rock så garanterar Carl att tillgodose dina drömmar och mål.

  Vi ses!

Andreas Gedda Trummor/Piano/Gitarr/Bas/Musikproduktion

andreas

E-post: andreas.gedda@musikstil.se

 • Andreas Gedda är född och uppvuxen i Stockholm och har spelat och sjungit i olika konstellationer sedan ung ålder. De senaste åren har Andreas studerat i Piteå. Först på Framnäs Folkhögskola och sedan på Studiomusikerlinjen på Piteå Musikhögskola. Under hans år i Piteå har Andreas fått möjlighet att arbeta med aktiva producenter och musiker både i Sverige och under resor till USA. Andreas har nu flyttat tillbaka till Stockholm och har en stor ambition att dela med sig av hans kunskaper till sina elever. 

  Andreas är övertygad om att man måste ha roligt om man ska bli bra på musik. Därför är det viktigaste för Andreas att skapa en trygg miljö där eleverna känner sig bekväma att ta plats och vara kreativa och ha kul.

Josefine Wassler Sång/Piano

Josefine Wassler

E-post: josefine.wassler@musikstil.se

 • Josefine är en sångerska/artist/låtskrivare inom pop/ballad/soul-genren ursprungligen från Enköping men nu bosatt och verksam I Stockholm.
  Josefine har gått på artistgymnasiet Rytmus, tre år på Rockmusikerlinjen (RML) på Birkagårdens folkhögskola och har kandidatexamen i sång från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan många år tillbaka har Josefine uppträtt som soloartist, tävlat i artisttävlingar och medverkat i showgrupper. Hon är dessutom bakgrundssångerska bakom olika artister, dubbar tecknade serier och jobbar i studio. Hösten 2010 släppte Josefine sitt debutalbum ”SOULO” som hon skrivit och producerat själv. Hon har även medverkat i tv-program så som ”West End Star” i TV3 2007, Idol i TV4 2009 och Jakten På Julia i SVT1 2010.

  Just nu körar Josefine bla bakom artisten E-type runt om i Europa och med artisten Arash på hans världsturnéer. Sommaren 2016 tävlade Josefine för Sverige i Baltic Song Contest och nu håller hon på med ett nytt album som hon hoppas kunna släppa till hösten. Josefine ger lektioner i sång, piano och multimusik.

Joakim Sandgren Gitarr/Bas

joakim

E-post: joakim.sandgren@musikstil.se

Marta Pettersson Sång/Piano/Produktion/Multi

marta_2

E-post: marta.pettersson@musikstil.se

 • Marta Pettersson är utbildad musikproducent vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och arbetar som frilansande musiker, låtskrivare och musikproducent. Marta arbetar främst med sitt band I Am Karate, vilka nyligen signat med majorbolaget Universal, nått över en miljon lyssningar på Spotify och hyllats av bland annat musiktidningen GAFFA och TV4 Nyhetsmorgon. Ni kan lyssna på I Am Karate här!

  För Marta är det viktigaste med undervisningen att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna att ha kul och utvecklas i. Hon vill att eleverna ska känna sig bekväma att spela och sjunga tillsammans med andra och vill ge dom en stabil musikalisk grund att stå på!

Olov Domeij Gitarr/Bas/Piano/Sång

11209697_836982793055877_7060173720880144604_n-5

E-post: olov.domeij@musikstil.se

 • Olov Domeij kommer från Luleå och har ganska nyligen tagit examen från Studiomusikerlinjen vid Musikhögskolan i Piteå. Nu frilansar han som musiker, framförallt på elbas men också som multiinstrumentalist. Att vara frilansmusiker innebär att en kastas mellan många olika musikaliska sammanhang. Det är inte ovanligt att under en och samma vecka göra en studioinspelning, underhålla på ett bröllop, undervisa och spela en konsert bakom en artist. När Olov var liten var mitt mål att kunna leva på musik – nu gör han det och ser fram emot att hjälpa andra människor att nå sina musikaliska mål.
  Olov har lagt de senaste tio åren på att försöka effektivisera sin egen inlärning och tycker att det är en värdefull erfarenhet att ha när man undervisar. Han undervisar i bas, gitarr, trummor, piano och sång och är övertygad om att om man ska bli bra på musik så måste man tycka att det är roligt. Därför gör han sitt bästa för att eleverna ska ha kul på hans lektioner och förhoppningsvis komma hem med ett genuint intresse för musik!

Andrea Müller Gitarr/Bas/Trummor/Piano/Multi/Sång

andrea

E-post: andrea.muller@musikstil.se

 • Andrea kommer från Höör men har, till och från, sedan gymnasiet bott i London och bor nu i Stockholm. Hon är multiinstrumentalist och har spelat musik sedan barnsben; på musikskola, på Lars-Erik Larsson-gymnaiset i Lund och sedan i flera band och i London. Andrea har spelat allt från jazz till pop och psykedelisk rock och folk, tycker det är spännande att experimentera och blanda olika musikstilar. 
  Andrea jobbar vanligtvis inom TV-produktion men kombinerar det med så mycket musik som möjligt och är bland annat också aktiv i Popkollo, ett musikläger för tjejer/transpersoner. Hon ska också börja utbilda sig inom musikproduktion i höst. 

  Andrea ser fram emot att lära ut och lära sig av barnen och sprida sin glädje för musik och har som mål att undervisningen ska kännas trygg och kul!

Oliver Heinänen Gitarr/Bas/Trummor

14650362_10210748419724918_1667456391176950308_n

E-post: oliver.heinanen@musikstil.se

 • Oliver är en musiker/låtskrivare/producent från Stockholm som har spelat och skrivit sedan barnsben. Han är utbildad gitarrist på Kulturama Gymnasium och har sedan dess frilansat som musiker och startat upp en musikstudio i utkanten av Stockholm. Förutom det har han spelat med och producerat en mängd olika artister/musiker över många genres som jazz, fusion, soul, pop och hårdrock.

  Oliver fokuserar mycket på att det ska vara kul med musik och och att eleven ska känna sig trygg med att utforska sin egen musikalitet från grunden. Oavsett om det är gitarr, bas eller trummor så vill Oliver att det ska vara spännande och motiverande att utvecklas och lära sig nya saker. Han vill därför lära ut den musik som eleven själv lyssnar på och intresserar sig för.

Linnéa Vikström Sång/Piano/Multi

Linnea Vikstrom

E-post: linnea.vikstrom@musikstil.se

 • Linnéa är utbildad vid Adolf Fredriks musikklasser, Rytmus musikergymnasium och går nu sitt andra år på SMI där hon utbildas till sångpedagog. Hon är sedan 2011 med i det symfoniska metalbandet Therion och turnerar runt världen med dem. Hösten 2017 släpper hon sitt första soloalbum under namnet QFT. Linnéa har sin grund i hårdrockens underbara värld men älskar all musik och undervisar i alla genrer. Hon började sjunga professionellt redan vid 6 års ålder 1999 när hon var med i musikalen Annie på Göta Lejon i Stockholm. Fem år senare medverkade hon i Lilla Melodifestivalen med låten “När jag åker moped”.

Are Steinsholm Gitarr/Bas/Trummor/Piano/Sång/Multi

are 1

E-post: are.steinsholm@musikstil.se

 •  
  Are Steinsholm kommer från Brønnøysund i Norge. Han har spelat gitarr och skrivit låtar i en rad band, och har gått Birka folkhögskolas musiklinje. Numera är hans huvudprojekt bandet Melby, vars senaste singlar har hyllats av svenska och internationella indiebloggar som Hymn, Festivalrykten och The line of best fit. Melby går att lyssna på här.
   
  För Are är det viktigaste med undervisningen att underlätta för eleverna att utforska det de själva tycker låter bra. För att få till detta vill han göra lektionerna trygga och kreativa, men också fylla dem med enkla och konkreta verktyg för att utveckla elevernas musicerande.

   

Helena Nordin Sång/Piano/Multi

Helena Nordin

E-post: helena.nordin@musikstil.se


 • Helena Nordin kommer ifrån kuststaden Hudiksvall i södra norrland.
  Hon har studerat musik och artisteri på Ålsta Folkhögskola, Högalid Folkhögskola och Performing Arts School där fokus låg på uttryck, dans, sång och teater.
  Hon har även studerat rytmik, dirigering, improvisation och musikteori på Kungliga Musikhögskolan och är nu student på Complete Vocal Institute där hon studerar sång- och röstteknik.

  Sedan dess har Helena jobbat som musiklärare, sångpedagog, körledare och sångerska i soloprojekt, körprojekt och spelat piano och trumpet i olika konstellationer.

  Då hon inte undervisar jobbar hon med olika sånguppdrag och skriver egen musik samt lägger fokus på att utveckla sina egna verktyg inom sång, musik, improvisation och uttryck.

  Helena tycker att det är viktigt att se till personers egna önskemål och att lyfta personer uppåt så att de själva hittar verktyg att nå sina egna mål, och det är något hon gärna vill förmedla med sin musikundervisning.

Ludwig Gustavsson Trummor

Ludwig

E-post: ludwig.gustavsson@musikstil.se

Olga Albasini Piano

Olga Albasini Garaulet 2 (2)

E-post: olga.albasini@musikstil.se

 • Olga is a classical pianist from Spain, she started to play the piano at the age of 6. As a teenager she studied half a year abroad in Boston, USA, where she attended the artistic high school Boston Arts Academy majoring in music. She then studied her Bachelor’s Degree in piano in Salamanca, Spain. After graduating she moved to Dresden, Germany, where she has lived until July 2017 studying her Master’s Degree in piano at the Hochschule für Musik Carl Maria von Weber. She is now continuing her education at Kungliga Musikhögskolan i Stockholm with professor Stefan Bojsten.

  Throughout her career, Olga has performed as a soloist and as a chamber musician in many cities of Spain and Germany including Madrid, Salamanca, Murcia and Dresden. Simultaneously to her piano studies, she studied a Bachelor’s Degree in Translation and Interpretation majoring in German and English and she works as a freelance translator. She can speak 5 languages. Olga has taught piano to children and adults in Spain and Germany and she really likes teaching students who love music as much as she does!

Viktor Hoas Gitarr/Bas/Trummor/Piano/Sång/Multi

E-post: viktor.hoas@musikstil.se

 • Viktor är född och uppvuxen i Stockholm, spelade Saxofon i tidig ålder men fann efter några år större kärlek för gitarren. Han har sedan dess utforskat andra instrument och har även spelat bas och keys i flera konstellationer. Viktor kommer ifrån pop och soul men har spelat allt från Punk och Hårdrock till Jazz och Country. Utöver detta så älskar han att skriva musik och har bland annat skrivit filmmusik till ett antal kortfilmer.

  Just nu studerar Viktor till instrument/ensemblepedagog på Kungl.Musikhögskolan i Stockholm och ser mycket fram emot att få träffa och hjälpa eleverna då även han lär sig otroligt mycket av dem. Han fokuserar mycket på individens specifika behov och skräddarsyr gärna utbildningens tillvägagångssätt och låtval efter dessa.
  Målet är att undervisningen ska vara rolig och ge eleverna en stadig musikalisk grund. En musikalisk grund som ger dem möjligheten att själva utforska och uppleva allt som musiken har att erbjuda genom livet!

Irma Schedin Sång/Piano

E-post: irma.schedin@musikstil.se

Se vad våra kursledare har för sig när dom inte undervisar på MUSIKSTIL!

Mariette på TV4 Nyhetsmorgon, på trummor ingen mindre än Carl Larsson

Josefine Wassler på turné med ingen mindre än E-Type

Tilde Inhgam släpper eget under namnet TILDE

Hamilton Eklöf ses bakom Iris Viljanen, senast på Fasching den 4:e juni.

Marta Pettersson - I am Karate

Vår eminenta lärare Olov Domeij spelar bakom Simon Zion, den här gången i Kramfors!

Oskar Mattson på trummor i TLE Quartet