Jobba hos oss

Musikstil är en privat musikskola i Täby (Stockholm), vi samarbetar med Täby kommun och bedriver vår verksamhet i musiksalar på skolor efter ordinarie skoldags slut. Vårt fokus som skola ligger i den moderna musiken och våra kursledare är alla frilansande musiker – den perfekta arbetsplatsen för den frilansande musikern! Vi är alltid i behov av kompetens, du hittar länk till vårt ansökningsformulär längre ner på sidan.

Generellt

Tid: Undervisning sker eftermiddag/kvällstid, ramtid ca 14.00 – 20.00, detta varierar mellan spelplatserna men undervisningen börjar sällan innan 14.00.

Undervisningsdag: Vår undervisning ligger måndag till fredag, det finns möjlighet att styra vilken dag/vilka dagar Du undervisar samt antal dagar.

Terminen: Våra terminer består av 14 lektionstillfällen, vi följer skolornas läsårsplan och har därför inte undervisning under lov och helgdagar. Terminsstart HT17 ligger vecka 36 och terminsstart VT18 vecka 4.

Kurser: Du kan läsa om våra kurser här!

Elevunderlag: Våra elever är mellan 5 – 20 år, men den största åldersgruppen hos oss är ca 10 – 12 år.

Gruppstorlek och lektionslängd:

1 elev – 20 min
2 elever – 30 min
3-4 elever – 40 min

Vi söker

Dig, frilansande musiker eller musikpedagog, som brinner för musikundervisning! Vi ser helst att du har en musikutbildning på folkhögskole- eller musikhögskolenivå. Pedagogisk utbildning är inte ett krav. Har du undervisat tidigare samt kan undervisa i fler än ett instrument är det ett stort plus!   

För tillfället är alla våra tjänster tillsatta inför höstterminen 2017. Vi är dock alltid i behov av vikarier och kompetens inför kommande terminer. Är du intresserad av att arbeta hos oss, skicka in en ansökan via länken nedan så återkommer vi till dig inom kort!

Jobbansökan MUSIKSTIL 

Allt gott!
Johanna Klingfors
Musikskolechef Musikstil

Musikstil Sweden AB
E-post: admin@musikstil.se
Tel: 073 370 06 02